Skip to content

Over ons

OnsLokaal bevindt zich op een unieke plek. Aan de voet van de heuvels van het Montferland, aan de rand van het dorp Stokkum, runnen wij onze streekwinkel. Waar decennialang Gert Jansen de scepter zwaaide in Café Bonepad, terwijl hij in de schuur een fietsenmakerij runde, houden wij de locatie in ere met een streekwinkel en tuinterras.

 

OnsLokaal wijnen

Welkom bij OnsLokaal

Waar recreanten en toeristen als voorheen een rustpunt zoeken en genieten van een hapje en drankje, verzamelen mensen in de winkel hun artikelen en nemen de praatjes van de dag door. Zo lijkt de tijd soms stil te staan en waan je je terug in vroeger tijden. Maar al snel merk je dat de streekwinkel eigentijds is en onze benadering vriendelijk en soms wat eigenwijs.

Vandaar ook de naam OnsLokaal. Wij doen het niet alleen. Zonder onze producenten kunnen wij niet die mooie producten leveren. Vandaar het Ons-gevoel. En niet alleen onze producten zijn Lokaal, maar het is ook een vrije verwijzing naar het vroegere café.
Welkom bij OnsLokaal!

OnsLokaal Andre Menting

Dat maakt ons zo uniek!

Bij ons vind je de lekkerste producten uit Achterhoek en Liemers op één plek. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit producten die écht uit de omgeving komen en die je niet snel bij elkaar in andere winkels treft.

Wanneer producten niet dichtbij aanwezig zijn, halen we ze van iets verder weg. Ook dan kun je verzekerd zijn van (h)eerlijke producten met een eigenwijze twist. Wij hebben een hekel aan voedsel verspillen en onnodige verpakkingen. Daarom vind je bij ons veel producten in herbruikbare verpakkingen en zijn we aangesloten bij To Good To Go om zo min mogelijk hoeven weg te gooien. Ook voor onze cadeauverpakkingen gebruiken we zo min mogelijk plastic.

Onze instelling is nuchter; onze service is ‘with a smile’. Jóuw tevredenheid is óns doel. Daarbij zijn we trots op onze mooie omgeving en willen je daar graag van laten genieten. Schroom niet om ons tips te vragen over mooie routes, verrassende plekjes in de omgeving, of een leuk dagje uit.

terras

Heerlijk tuinterras

Even uitblazen tijdens je wandeling of na je fietstocht? Op ons tuinterras ben je welkom om te smullen van eenvoudige gerechten en te genieten van de mooie omgeving. Neem een mooi cadeaupakket mee naar huis om vrienden en familie mee te verrassen. Of om zelf na te genieten van deze mooie streekproducten die met liefde en passie zijn gemaakt.

Streekwinkel OnsLokaal
OnsLokaal Slogan
Back To Top